NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina matimedica.si omogoča naslednje načine plačila:
•  Plačilo po predračunu
•  Plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal
•  Plačilo s kreditno kartico

CENE

 

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko na email narocila@matima.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.

 

Plačilo s plačino kartico preko sistema PayPal

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru naši spletni trgovini, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

 

Plačilo s kreditno kartico Visa ali MasterCard.

Vnesti morate naslednje podatke: vrsto kartice, številko kartice, ime lastnika kartice, datum veljavnosti in verifikacijsko kodo (CVC2/CVV2) ki jo najdete na zadnji strani kartice.

Po vnosu zahtevanih podatkov, boste preusmerjeni na stran banke, ki je zaščitena in varna za to vrsto plačila. V našem sistemu v nobenem trenutku ni na voljo nobenih podatkov o vaši plačilni kartici.

* Vnos in preverjanje podatkov poteka izključno med uporabnikom kartice in banko, internetni prodajalec pa nima dostopa do izmenjanih podatkov.

Plačilo ni možno v tuji valuti, ampak le v valuti EUR. Plačilo je možno s plačilnimi karticami domačih in tujih bank.

Stranka, ki uporablja storitev spletnega plačevanja s karticami prek trgovine Matimedica mora izpolnjevati naslednje zahteve:

• Dostava blaga je možna samo znotraj Slovenije na naslov, ki je naveden v naročilu.

• Plačilo lahko izvede samo imetnik plačilne kartice.

Želimo vam uspešno nakupovanje.