Blago, naročeno v spletni trgovini matimedica.si, vam pošljemo v najkrajšem možnem času. Trudimo se, da so vsi artikli, katere ponujamo na naši spletni strani tudi na zalogi.

Želimo si, da bodo artikli na vašem naslovu dostavljeni v čim krajšem možnem času, zato bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot.

 

Strošek dostave

Strošek dostave se izračuna glede na težo pošiljke po uradnem ceniku. Cena poštnine je prikazana v košarici.

 

Dobavni rok

Dobavni rok začne teči ob 12.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu in plačilu. V primeru, da naročeni izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave.

Dostavo lahko pričakujete v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi. Dostavna služba vam lahko paket dostavi tudi na delovno mesto. Če pa ste v času dostave odstotni in je dostava neuspešna, vam bo dostavna služba pustila obvestilo in kontakt kjer so dosegljivi, tako da se lahko dogovorite za ponovno dostavo oziroma vrsto prevzema. Priporočamo vam, da ob naročilu navedete tudi telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi.